Sofie fik firlinger den 1. juni 2007

Vi kan byde fire nye små tigre velkommen, de hedder Panther, Sweetie, Selma og Tiger

Vi gav Sweetie og Tiger til vores genboer, desværre døde Sweetie tidligt af katteleukæmi. Men vi ser dagligt Tiger spankulere rundt.

Vi beholdt selv Selma og Panther. Panther er forsvundet den 13. marts 2008. Vi håber han har fundet et godt nyt hjem, hvor han bliver behandlet rigtigt godt.
SofieMedKillinger
   

 

Read More

Kong Sofus

eller bare Sofus, kald mig hvad du vil, men erkend at jeg er kongen her på stedet!

Jeg er født i sensommeren 2000, jeg er ikke helt sikker på hvornår, men mine mennesker kom og hentede mig den 26. november 2000.

Og jeg spørger lige: hvor heldig har man lov til at være - det er de bedste mennesker man kunne tænke sig. Jeg får mad, jeg må sove når det passe rmig og så tager de sig tid til at snakke med mig når jeg har lyst til det.

Her for et par år siden, det var i 2006, kom de saftsuseme hjem med en kæreste til mig - jamen det bliver bare ikke bedre.

Min kæreste hedder Sofie og er bare den dejligste i verden.

P.S. det er altså ikke mig der er far til de firlinger, jeg siger det bare - man er vel en fyr!

 

crying Kong Sofus er død den 22. november 2012

SofusAreYouTalkingToMe

 

Read More

Sofie - en pige med karisma

Hej, jeg hedder Sofie

Jeg er født den 15. juni 2006 lige uden for Næstved. Mine mennesker hentede mig da jeg var 8 uger gammel og jeg har bare haft det fantastisk lige siden. Da jeg kom frem til mit nye hjem mødte jeg min kæreste Sofus - jeg kalder ham Kongen så jeg må jo være dronningen ;-)

I foråret 2007 fik jeg lyst til at føjte lidt og møde nogle andre gutter, det resulterede i at jeg fik firlinger den 1. juni 2007 - det var hårdt men dejligt.

Mine forældre insisterer på at holde på Prinsesse Selma, det har jeg det lidt svært med - hun burde jo retteligen ud og finde sig en familie selv, men det kan hun ikke siger mine mennesker. Vi er nemlig blevet noget der hedder steriliseret - det er vist noget med at vi ikke skal have flere killinger i huset.

Her kan du i øvrigt se hvordan jeg så ud da jeg kom hjem - jeg er vel omkring 9 uger gammel på det billede.

sofie
Read More