Marianne

Velkommen til min side

HEJ, JEG HEDDER MARIANNE

Den 23. september 1966 så jeg dagens lys i Sakskøbing. Jeg er den ældste af fem søskende: Patrick, Therese, Kenneth og Carsten. Jeg har gået i ... skole fra 1. til 6. klasse og på Brydebjerg skolen fra 7. til 9. klasse.10. klasse tog jeg på ....Nu gik turen til handelsskolen, hvor jeg stoppede og skiftede til Maribo Gymnasium, hvor jeg blev sproglig student i 1987.Herefter fulgte nogle år med forskellige jobs....Jeg blev egentlig uddannet til edb-assistent i 1990 men allerede dengang var den uddannelse "forældet" i forhold til mine ambitioner.Derfor valgte jeg at starte på en datamatiker uddannelse i 1992. Den blev jeg færdig med i november 1994 og så skulle jeg til at finde noget at rive i.

Nu ville skæbnen at jeg gennem en veninde blev henvist til FC Gruppen, der var i gang med at samle en gruppe mennesker, som skulle uddannes til konsulenter på Microsofts produkter især windows styresystemer og officepakken. Jeg blev optaget på uddannelsen, der løb over 8 måneder, hvorefter vi var nogle stykker der blev tilbudt ansættelse. Det var en meget lærerig tid men alt godt har en ende og jeg blev lidt træt af den daglige trummerum. Derfor valgte jeg at søge nye udfordringer i midten af 1997.

Jeg behøvede kun at gå "arbejdsløs" i 14 dage så havde jeg en aftale med et vikarbureau og dagen efter startede jeg hos Merck Sharp og Dohme. Der var tale om et vikariat, som blev forlænget med en kontrakt. Jeg følte dog ikke at jeg var sikret nok i ansættelsen så jeg valgte at opsige kontrakten. Herefter var det bare at finde et nyt job med andre udfordringer.

Jeg blev ansat til at bestride stillingen som uddannelseskonsulent i Berlingske Tidendes Annonceafdeling. Der blev jeg et godt stykke tid. I slutningen af 2006 havde Berlingske været igennem en stor omstillingsproces, hvor jeg sammen med seks andre havde udført et projekt, der gjorde vores arbejdsfunktion overflødig. Det betød at vi blev afskediget, men hjulpet videre på flotteste vis.

I en periode arbejdede jeg som organisationskonsulent hos Organisator, der var et datterselskab under KMD, i dag er det blevet en integreret del af KMD. Arbejdet er meget varieret og spændende. Det indebærer rejsedage rundt i landet, men det er jo heller ikke det værste jeg ved. H. C. Andersen sagde det jo: "at rejse er at leve".

I 2012 kom jeg til Region Hovedstadens IT på Hvidovre Hospital. Der sad jeg et år inden jeg kom til Region Hovedstadens centrale IT afdeling på Østerbro, hvor jeg i dag arbejder med IT og telefoni løsninger og support af disse.

Ønskeseddel

Her kan du altid finde det jeg lige mangler. Aktuelle priser finder du ved at klikke på linket: På nettet.

Dulong øreringe

Kharisma, store eller små i sølv

På nettet